Múka špaldová hladká - Babičkina voľba

Múka Špaldová hladká

Segment Title Múka špaldová hladká

Vyrobená z starostlivo vybraného obilia modernou technológiou

Kvalita je zaručená systémom kontrol v priebehu celého mlecieho procesu

Skvelá alternatíva namiesto pšeničnej hladkej alebo polohrubej múky

Táto múka je vyrobená zo špaldy, čo je prastarý druh pšenice.

Múku môžete použiť namiesto bežnej pšeničnej múky v mnohých receptoch na pečenie vašich obľúbených múčnikov. Hodí sa aj na každodenné pečenie domáceho sladkého aj slaného pečiva (bábovky a perníky, kysnuté buchty, koláče, sušienky a cukrovinky, palacinky, chlieb, rožky, žemle). Vhodná je aj na prípravu kysnutých ciest. Pečivo vďaka nej získa jemne orieškovú chuť a arómu. Výrobky budú trochu tmavšie a menej nadýchané než z pšeničnej hladkej múky.

Tip: Múku môžete zmiešať s pšeničnou hladkou alebo špaldovou celozrnnou múkou v rôznom pomere podľa vašej chuti a získate tak rôzne varianty ciest. Hladkú múku špaldovú môžete tiež použiť pri príprave kysnutých ciest.

Múka špaldová hladká
Babičkina volba

Výživové údaje (v 100 g výrobku)

Energia

1 474 kj / 348 kcal

Tuky

1,3 g

z toho nasýtené mastné kyseliny

0,3 g

Sacharidy

67 g

z toho cukry

0,9 g

Bielkoviny

15 g

Soľ

0 g

Babičkina volba
Zavřít

Newsletter Babičkina voľba

Recepty, tipy a novinky priamo do vašej e-mailovej schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.