Múka špaldová hladká - Babičkina voľba

Múka Špaldová hladká

Vyrobená z starostlivo vybraného obilia modernou technológiou

Vyrobená z starostlivo vybraného obilia modernou technológiou

Kvalita je zaručená systémom kontrol v priebehu celého mlecieho procesu

Kvalita je zaručená systémom kontrol v priebehu celého mlecieho procesu

Skvelá alternatíva namiesto pšeničnej hladkej alebo polohrubej múky

Skvelá alternatíva namiesto pšeničnej hladkej alebo polohrubej múky

Táto múka je vyrobená zo špaldy, čo je prastarý druh pšenice.

Múku môžete použiť namiesto bežnej pšeničnej múky v mnohých receptoch na pečenie vašich obľúbených múčnikov. Hodí sa aj na každodenné pečenie domáceho sladkého aj slaného pečiva (bábovky a perníky, kysnuté buchty, koláče, sušienky a cukrovinky, palacinky, chlieb, rožky, žemle). Vhodná je aj na prípravu kysnutých ciest. Pečivo vďaka nej získa jemne orieškovú chuť a arómu. Výrobky budú trochu tmavšie a menej nadýchané než z pšeničnej hladkej múky.

Tip: Múku môžete zmiešať s pšeničnou hladkou alebo špaldovou celozrnnou múkou v rôznom pomere podľa vašej chuti a získate tak rôzne varianty ciest. Hladkú múku špaldovú môžete tiež použiť pri príprave kysnutých ciest.

Múka špaldová hladká

Výživové údaje (v 100 g výrobku)

Energia

1 474 kj / 348 kcal

Tuky

1,3 g

z toho nasýtené mastné kyseliny

0,3 g

Sacharidy

67 g

z toho cukry

0,9 g

Bielkoviny

15 g

Soľ

0 g

Babičkina voľba
Zavřít

Newsletter Babičkina voľba

Recepty, tipy a novinky priamo do vašej e-mailovej schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Veľkonočná súťaž Súťažiť!
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.