V jednej mise zmiešajte všetky suché ingrediencie.
Oddeľte bielky od žĺtkov a z bielkov vyšľahajte pevný sneh.
Tekuté ingrediencie a čučoriedky vmiešajte k suchým a na záver opatrne vmiešajte aj sneh.
Cesto nalejte do formy vymastenej maslom a vysypanej hrubou múkou a pečte pri 180 °C asi 30 minút alebo kým koláč nebude hotový.
TIP: Pred servírovaním môžete koláč potrieť tvarohom a ešte posypať kokosom.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.