Vedenie domáceho ražného kvasu
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

Vedenie domáceho ražného kvasu

Chceli ste si pripraviť doma ražný kvas a nevedeli ako na to? Prinášame vám postup!

6 tipov na desiatu
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

6 tipov na desiatu

Škola je späť a my vám prinášame tipy, ako pripraviť pestré desiate na niekoľko spôsobov, nielen pre školákov, ale napríklad na výlet alebo pre vás do práce.

9 tipov, aby sa torta vždy podarila
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

9 tipov, aby sa torta vždy podarila

Urobiť výbornú domácu tortu chce cvik, ale s našimi základnými tipmi a trikmi prípravu korpusu hravo zvládnete.

5 tipov na pečenie s deťmi
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

5 tipov na pečenie s deťmi

Premýšľate, ako do pečenia či varenia zapojiť deti? Pozrite sa na naše tipy, s ktorými si pečenie vychutnáte všetci.

Veľkonočná škola pečenia
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

Veľkonočná škola pečenia

Veľká noc sa rýchlo blíži a je potrebné sa na ňu poriadne prichystať – doplniť zásoby a vybaviť sa receptami. Preto sme pre vás pripravili „veľkonočnú školu pečenia“, vďaka ktorej vás na veľkonočné sviatky nič nezaskočí.

Vajcia – symbol Veľkej noci a dôležitý pomocník pri pečení
Blog O základných surovinách Čtení na 3 min.

Vajcia – symbol Veľkej noci a dôležitý pomocník pri pečení

Vajcia sú popri správne vybranej múke jednou z najdôležitejších ingrediencií pre pečenie.

Droždie – čo by ste mali vedieť, kým začnete piecť
Blog O základných surovinách Čtení na 3 min.

Droždie – čo by ste mali vedieť, kým začnete piecť

Ďalšou témou našej veľkonočné školy pečenia je droždie. Čo by ste o ňom mali vedieť, kým začnete piecť?

Typy cukru a ako ich využiť v kuchyni
Blog O základných surovinách Čtení na 3 min.

Typy cukru a ako ich využiť v kuchyni

Základom každého cesta je správne vybraná múka. A pokiaľ ide o pečenie, cukor je jednou z najdôležitejších ingrediencií, ktoré používame.

Základný recept na závin
Blog Základné cestá Čtení na 3 min.

Základný recept na závin

Závin patrí medzi tradičné dezerty. Cesto môžete naplniť ako sladkou (strúhanými jablkami, tvarohom, makom orechy), tak i slanou náplňou (šunka, syr).

3 tipy na tie najlepšie palacinky
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

3 tipy na tie najlepšie palacinky

Palacinky sú naša srdcová záležitosť, a to nielen v lete, ale vlastne celoročne. Ich príprava je rýchla a ponúka nepreberné množstvo variácií aj kombinácií.

Ako správne zapliesť vianočku
Blog Tipy, triky, postupy Čtení na 3 min.

Ako správne zapliesť vianočku

Nemôžete si práve spomenúť, kam ste dali recept s nákresom, alebo sa chcete konečne naučiť pliesť vianočku zo šiestich prameňov? Teraz vám prinášame prehľadný návod, ako na to.

Základný recept na krehké pečivo
Blog Základné cestá Čtení na 3 min.

Základný recept na krehké pečivo

Vybrať tú pravú múku je niekedy oriešok. Preto prinášame prehľad základných druhov ciest a múk, ktoré sa do nich hodia.

Základný recept na trené cesto
Blog Základné cestá Čtení na 3 min.

Základný recept na trené cesto

Trené cesto je jedným z najobľúbenejších ciest. Je veľmi nenáročné na požadované suroviny a jednoduché na prípravu i samotné pečenie.

Kysnuté cesto – pustite sa do toho
Blog Základné cestá Čtení na 3 min.

Kysnuté cesto – pustite sa do toho

nohí majú pred kysnutým cestom obrovský rešpekt, považuje sa totiž za jedno vôbec z najťažších. Je náladové a často si tak nemôžete byť istí výsledkom. Vďaka našim tipom ho však hravo zvládnete.

Zavřít

Newsletter Babičkina voľba

Recepty, tipy a novinky priamo do vašej e-mailovej schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku