Táto celozrnná ražná múka je veľmi jemne mletá, a je tak dokonalou alternatívou k hladkej ražnej múke vo vašich obľúbených receptoch.
Zo starostlivo vybraného obilia sme pre vás zomleli celozrnnú múku Babičkina voľba, ktorá je 100 % prírodná a obsahuje cenné zložky obilného zrna (obal, endosperm aj klíček). Môžete ju použiť vo všetkých vašich obľúbených receptoch na chleby, perníky alebo napríklad lievance.
Tip: Pre ešte lepší výsledok pečenia môžete celozrnné múky ľubovoľne kombinovať s hladkými pšeničnými či špaldovými múkami.
Pokiaľ s pečením z celozrnných múk začínate, odporúčame použiť 1 diel celozrnnej múky zmiešaný s 2 dielmi hladkej pšeničnej alebo špaldovej múky. Podiel celozrnných múk v ceste môžete meniť podľa vašej chuti a získate tak rôzne varianty ciest.