Zmiešajte múku, cukor, droždie, štipku soli, citrónovú kôru, vanilkový cukor.
V druhej mise zmiešajte vlažné mlieko, žĺtky, tuk a rum.
Spojte obsah oboch misiek dohromady a vypracujte hladké cesto.
Cesto prikryte a nechajte kysnúť v teple cca 1 hodinu.
Po vykysnutí z cesta tvorte uzlíky, tie nechajte ešte asi 10 minút kysnúť.
Smažte v dostatočnom množstve rozpáleného oleja dozlatista.
Usmažené uzlíčky obaľte v škoricovom cukre.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.