Čokoládové brownies

Čokoláda
533 Čokoládové brownies

Ingrediencie

  • 330 g kvalitnej čokolády
  • 1 lyžica holandského kakaa
  • 1 lyžička vanilkového extraktu
  • 250 g masla
  • 4 vajcia
  • 250 g krupicového cukru
  • 80 g hladkej múky
  • 1 lyžička prášku do pečiva

Použitá múka

BIO alternativa

Postup

Rúru predhrejte na 160 °C. Formu vytrite maslom a potom vyložte papierom na pečenie.

Vo vodnom kúpeli rozpusťte čokoládu s maslom, kakaom a vanilkou.

Vajcia vyšľahajte do peny spolu s cukrom a potom ich pomaly a po častiach vmiešajte do vychladenej čokolády.

Vmiešajte múku zmiešanú s kypriacim práškom a všetko nalejte do formy.

Pečte 25 – 35 min. v závislosti od veľkosti formy (a výšky cesta). Hotové brownies by mali byť pevné, ale zároveň vnútri jemne mazľavé. Po vychladnutí bude vnútro cesta ešte o niečo pevnejšie.

TIP: Poukladajte na cesto pred pečením kúsky ovocia a mierne ich zatlačte dovnútra.

Zavřít

Newsletter Babičkina voľba

Recepty, tipy a novinky priamo do vašej e-mailovej schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.