V jednej nádobe premiešajte suché ingrediencie (okrem jahôd) a v druhej vyšľahajte tekuté.
Obe časti premiešajte spolu s jahodami nakrájanými nadrobno.
Cestom naplňte formičky na malé bábovky (alebo formu na muffiny vyloženú košíčkami) a potom ich pečte na 180 °C asi 20 minút.
Hotové bábovky nechajte vychladnúť a potom ich vyklopte z formy.
Rozohrejte smotanu takmer k bodu varu a potom ju odstavte.
Za stáleho miešania v nej rozpusťte rozlámanú čokoládu.
Vzniknutou polevou ozdobte bábovky a navrch pridajte plátky mandlí.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.