Na cesto:
Na náplň:
Zo všetkých uvedených ingrediencií vypracujte hladké cesto, vyvaľkajte ho a vyložte ním formu na koláč s priemerom asi 30 cm.
Zmiešajte tvaroh s vajcom a cukrom a všetko nalejte na pripravené cesto. Na tvaroh rozprestrite hrozienka.
Na záver nastrúhajte jablká a cez sito ich dobre vytlačte od prebytočnej tekutiny. Strúhané jablká navrstvite na tvaroh.
Všetko posypte nasekanými orechmi a pečte na 180 °C dozlatista.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.