Na 9 porcií potrebujete:
Príprava brownies je jednoduchá. V mise najprv premiešajte múku, cukor a kakao. V kastróliku s hrubou stenou, alebo ešte lepšie vo vodnom kúpeli, roztopíme na nízkej teplote maslo s čokoládou. Medzitým zapnite rúru a nechajte ju predhrievať. Ideálna je teplota 190 stupňov.
Teraz primiešajte vlažnú zmes čokolády a masla, lieskovoorieškového masla ako aj vajcia a následne všetko vyšľahajte metličkou alebo stierkou. Na lepšiu manipuláciu najprv poskŕčajte papier na pečenie a potom ním vyložte menšiu formu. My sme použili malú kameninovú zapekaciu misu s rozmermi 10 × 10 cm, ideálne pre dvojicu. Ak budete chcieť brownies piecť vo väčšom množstve, stačí len vynásobiť použité suroviny.
Nakoniec stierkou stiahnite cesto do formy, ozdobte vtlačenými malinami a pečte 20 minút. Pri použití väčšej formy sa ľahko predĺži aj čas pečenia.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.