Ingrediencie
- 120 g rozpusteného masla
- 210 g cukru
- 2 mrkvy
- 2 vajcia
- 250 ml mlieka
- 300 g celozrnnej špaldovej múky
- 2 lyžičky jedlej sódy
- 2 lyžičky škorice
Do jednej misy nasypte múku, škoricu, jedlú sódu a jemne nastrúhanú mrkvu. Všetko premiešajte.
Vyšľahajte vajcia a vmiešajte k nim mlieko a maslo.
Spojte obe časti dohromady, nalejte do vymastenej a vysypanej formy (my sme použili formu na biskupský chlebíček).
Pečte na 180 °C asi 30 – 40 minút alebo podľa veľkosti zvolenej formy.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.