Vyšľahajte vajce s mliekom, vanilkovým extraktom a rumom.
Postupne zašľahajte všetku múku, soľ a mak.
Na panvici rozohrejte maslo a smažte rovnako veľké palacinky – veľkosť záleží na vás a na tom, aký priemer tortičky si prajete. Môžete pripraviť niekoľko malých tortičiek alebo jednu veľkú tortu, ktorú pri podávaní budete krájať.
Keď budete mať hotové palacinky, zmiešajte tvaroh s vanilkovým cukrom a citrónovou kôrou.
Postupne na seba ukladajte palacinky a striedavo vrstvy natierajte tvarohom a lekvárom.
Tortičky ozdobte čerstvými slivkami a posypte práškovým cukrom.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.