Proteínové lievance s kefírom

Protein
117 Proteínové lievance s kefírom

Ingrediencie

50 g celozrnnej špaldovej múky

25 g hladkej špaldovej múky

100 g kefírového nízkotučného mlieka

30 g vanilkového proteínu

1 čajová lyžička kypriaceho prášku

1 vajce

30 g čučoriedok

 

Na ozdobenie:

nízkotučný tvaroh + vanilkový proteín

medovka alebo mäta

čučoriedky

Použitá múka

Postup

Najprv vyšľahajte tuhý sneh z bielka. V miske potom zmiešajte kefír, proteín, múky, žĺtok a prášok do pečiva. Keď je cestíčko homogénne, opatrne vmiešajte stierkou sneh. Cesto nechajte aspoň päť minút odpočívať a zatiaľ si pripravte panvicu na lievance. Najlepšie je dobre ju rozohriať a na samotné pečenie teplotu stiahnuť.

Menšou naberačkou naberajte cesto a na miernom plameni opekajte lievančeky z oboch strán. Čerstvé čučoriedky môžete zapiecť aj rovno v lievancoch. Podávajte s tvarohom obohateným o vanilkový proteín, čučoriedkami a čerstvými bylinkami.

Zavřít

Kvalita múky Babičkina voľba je našou prioritou

Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.

Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.