Do misy nasypte múku, mandľovú múku, cukor a pridajte maslo pokrájané na kocky. Vmiešajte vajcia a žĺtok, ružovú vodu a obsah vanilkového struku. Zo všetkých ingrediencií vypracujte hladké cesto, zabaľte ho do fólie a uložte cez noc do chladničky.
Na druhý deň z cesta vyvaľkajte placku a vykrajujte kolieska. Kolieska klaďte na papier na pečenie a pečte na 180°C dozlatista (asi 8 minút). Vychladnuté sušienky potrite tenkou vrstvou tekutého medu.
Vyvaľkajte marcipán, vykrajujte kolieska a tie klaďte na sušienky. Zdobte podľa vlastnej fantázie.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.