Na ozdobenie:
Zo všetkých surovín pripravte jednotné cesto. Vyšľahané nechajte aspoň 10 minút odpočívať. Vafľovač skutočne dobre rozpáľte, nech sú vafle krásne chrumkavé.
Hustotu cesta dosť ovplyvňuje obsah vody v tvarohu, tak sa nezľaknite, keď bude hutnejšie, a hlavne cesto nerieďte. Pri pečení môžete vafľovač zľahka potrieť maslom. Kým ho zavriete, nechajte cesto asi minútu zatiahnuť.
Zdobte podľa aktuálnej chuti a sezóny.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.