2 vajcia
140 g hladkej múky
80 g gréckeho jogurtu
80 g cukru
80 g zmäknutého masla
štipka soli
Príprava cesta je jednoduchá. Ide o trené cesto, preto potrebujete suroviny vybrať aspoň dve hodiny pred pečením. V mise najprv vymiešajte maslo s cukrom, potom zapracujte stierkou vajcia a jogurt, na záver pridajte múku so štipkou soli a vypracujte jednoliate husté cesto.
Pečte asi 20 – 30 minút pri 170 °C a špajľou kontrolujte prepečenosť cesta.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.