Mlieko nalejeme do nádoby, osolíme a zahrievame. Pridáme lyžicu masla. Postupne za stáleho miešania prisypávame 2 vrchovaté lyžice krupičky.
Miernym varom ešte asi 2 minúty povaríme. Keď je pre vás kaša príliš hustá, prilejte trochu mlieka. Nalejeme do taniera a dáme navrch plátok masla (ktoré sa samo rozpustí) a ozdobíme cukrom, kakaom a škoricou (alebo orechmi).
TIP : Na prípravu krupičnej kaše platí pomer na 100 ml mlieka 1 polievková lyžica krupičky.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.