Umyte cuketu, osušte ju, odrežte konce a nastrúhajte nahrubo. Z nastrúhanej cukety vytlačte prebytočnú vodu. Nasekajte orechy. Nakrájajte paradajky na malé kúsky a parmezán na kocky.
Vo väčšej mise zmiešajte múku s práškom do pečiva. Pridajte vajce, soľ a olivový olej a dôkladne premiešajte. Potom pridajte tiež syr, cuketu a paradajky.
Na záver posypte pistáciami alebo slnečnicovými semienkami. Hotové cesto nalejte do vopred vymastenej formy (tu dĺžka asi 30 cm). Chlebíček pečte v rúre predhriatej na cca 180°C, hotový by mal byť zhruba po jednej hodine. Potom vyberte z rúry a nechajte vychladnúť na mriežke cca 20 minút.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.