O špalde

Dnes nachádza táto obilnina na poliach opäť svoje miesto. Považuje sa za zdravšiu alternatívu štandardnej pšeničnej múky, a navyše sa vyznačuje špecifickou orieškovou chuťou.

Babičkina voľba vám ju ponúka hneď v dvoch variantoch – špaldová hladká a veľmi jemne mletá špaldová celozrnná, ktorá obsahuje všetky cenné zložky z celého špaldového zrna (z obalu, endospermu aj klíčka).

Špaldovú múku môžete použiť namiesto bežnej pšeničnej múky v mnohých receptoch na vaše obľúbené múčniky. Hodí sa na každodenné pečenie domáceho sladkého aj slaného pečiva (bábovky a perníky, kysnuté buchty, koláče, sušienky a drobné cukrovinky, palacinky, chlieb, rožky, žemle).

Aj keď môžete na trhu nájsť aj iné múky, ktoré majú vo svojom názve „špaldová“, nie vždy sa obsah špaldy, z ktorej sú vyrobené, rovná tomu v múkach od Babičkinej voľby. Zatiaľ čo niektoré múky majú v sebe len jej podiel (alebo dokonca obsahujú sto percent bežnej pšenice), s múkou Babičkina voľba si kupujete skutočnú špaldovú múku.

A to je to najdôležitejšie, pretože keď vaša bábovka alebo prácne upečený chlieb nie sú také, ako ste si predstavovali, pár ušetrených korún je v tej chvíli len malá útecha. Ak chcete, aby sa vám pečenie vydarilo, chcete jesť zdravo a kvalitne, používate kvalitné suroviny od poctivých výrobcov. Múka Babičkina voľba medzi ne rozhodne patrí a na jej kvalitu sa môžete spoľahnúť.

Zavřít

Newsletter Babičkina voľba

Recepty, tipy a novinky priamo do vašej e-mailovej schránky

Facebook Instagram YouTube
Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.