Jablková bábovka s tvarohom

Jablká
543 Jablková bábovka s tvarohom

Ingrediencie

  •       180g polotučného tvarohu vo vaničke
  •       250g jablkového pyré alebo presnidávky
  •       190g hladkej špaldovej múky
  •       1 vajíčko a 1 žĺtok
  •       50g trstinového cukru
  •       12g (1sáčok) práčku do pečiva
  •       1 lyžica rumu
  •       3 lyžice kokosového oleja
  •       1 lyžica mletej škorice

Použitá múka

Postup

Postup je veľmi jednoduchý. Všetky suroviny dajte do veľkej misky a dôkladne premiešajte. Formu na bábovku starostlivo vymastite maslom a vysypte múkou. Zmes nalejte do formy a pečte pri teplote 190°C približne 30 minút. Ako vždy kontrolujete špajľou, či je bábovka hotová.

Tip:

Túto bábovku robím väčšinou bez ďalšieho sladenia, záleží predovšetkým na použitej presnidávke/jablkovom pyré. Najlepšie je zmiešať zmes bez cukru, ochutnať a podľa vlastnej chute potom prípadne dochutiť cukrom.

Zavřít

Kvalita múky Babičkina voľba je našou prioritou

Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.

Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.