Postup je veľmi jednoduchý. Všetky suroviny dajte do veľkej misky a dôkladne premiešajte. Formu na bábovku starostlivo vymastite maslom a vysypte múkou. Zmes nalejte do formy a pečte pri teplote 190°C približne 30 minút. Ako vždy kontrolujete špajľou, či je bábovka hotová.
Tip:
Túto bábovku robím väčšinou bez ďalšieho sladenia, záleží predovšetkým na použitej presnidávke/jablkovom pyré. Najlepšie je zmiešať zmes bez cukru, ochutnať a podľa vlastnej chute potom prípadne dochutiť cukrom.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.