Rúru predhrejte na 180 °C.
Jablká ošúpte, nakrájajte na mesiačiky a zbavte ich jadrovníkov. Každý mesiačik nakrájajte na niekoľko plátkov. Každý mesiačik nakrájajte na niekoľko plátkov.
Zmiešajte maslo s cukrom a škoricou, pridajte med a vajcia. Potom primiešajte mlieko. Múku zmiešajte so soľou a práškom do pečiva a postupne vmiešajte do tekutej zmesi.
Do formy na koláč s priemerom 30 cm vlejte cesto. Navrch poukladajte plátky jablka a jemne ich zatlačte do cesta.
Pečte asi 30 – 40 minút, alebo až kým koláč nebude upečený. Môžete to vyskúšať pomocou špajdle.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.