Všetky suroviny by mali mať rovnakú teplotu, preto je lepšie ich vytiahnuť na kuchynskú linku a nechať chvíľu stáť.
Múku preosejte do misy, pridajte oškvarky, vajcia, vlažné mlieko, droždie a zamiesiť vláčne cesto. Nechajte desať minút kysnúť.
Placky tvarujte pomocou lyžice. Poprepichujte ich vidličkou a na rozpálenom oleji je z oboch dvoch strán zmažte dozlatista. Osoľte a okoreňte.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.