Plnená pita z panvice

Pečivo Pita Syr

Ingrediencie

Na cesto:

200 g hladkej múky na kysnuté cestá/pizza múky

170 g gréckeho jogurtu

 

Na náplň:

100 g nadrobeného syra feta

2 PL čerstvého syra

100 g sparených listov baby špenátu

2 strúčiky cesnaku

čerstvé korenie

+ bazalkové pesto na dozdobenie

Použitá múka

Postup

Na prípravu cesta stačí ručne zapracovať jogurt do múky a vytvarovať hladké cesto. Rozdeľte ho na štyri kúsky a utvorte placky. Doprostred dajte náplň a poriadne placku zabaľte podľa vzoru šatôčky, ale dajte pozor, aby náplň nebolo vidieť.

Potom placku opečte na panvici z oboch strán.

Náplne možno obmieňať, napríklad vymeniť špenát s fetou za cviklu a kozí syr.

Zavřít

Kvalita múky Babičkina voľba je našou prioritou

Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.

Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.