Vyšľahajte vajce izbovej teploty s cukrom. Postupne pridávajte marmeládu, olej, džús a smotanu. Preosejte múku a v druhej mise ju zmiešajte s práškom do pečiva a škoricou. Pomaly presypte suchú zmes do mokrej a miešajte.
Medzitým predhrejte rúru na 160 stupňov. Vymažte tortovú formu s priemerom 19 cm a vysypte ju hrubou múkou. Dajte tortu piecť asi na 60 minút.
Na snehovú čiapku vyšľahajte všetky suroviny okrem kôry robotom do hladkého krému a dajte chladiť do chladničky, kým vychladne torta. Torta nesmie byť ani vlažná, aby po nej čiapka nestiekla.
Potom naneste krém, posypte kôrou a dajte chladiť do chladničky aspoň na 6 hodín pred podávaním.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.