Mramorová bábovka

648 Mramorová bábovka

Ingrediencie

  • 200 g cukru krupice
  • 2 celé vajcia (veľkosť M)
  • 200 g hladkej múky Babičkina voľba tortová
  • 100 ml oleja
  • 200 g bieleho jogurtu
  • 1 prášok do pečiva
  • 1 vanilkový cukor
  • kakao na tmavú časť bábovky

Použitá múka

Postup

V mise vyšľahajte vajíčka s oboma cukrami. Pridajte olej, biely jogurt, zamiešajte. Pridajte hladkú múku s práškom do pečiva a vymiešajte cesto.

Vymažte formu maslom a vysypte hrubou múkou. Do formy nalejte časť cesta. Do zvyšného cesta primiešajte kakao a následne vlejte do formy.

Pečte v predhriatej rúre cca 40 minút pri 180°C – pamätajte, že každá rúra pečie trochu inak, preto prepečenosť kontrolujte špajdľou.

Zavřít

Kvalita múky Babičkina voľba je našou prioritou

Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.

Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.